Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Confidentialitatea dvs. este unul dintre angajamentele noastre fundamentale la SC THEOBROMA SRL.

Prin urmare, ne straduim sa va procesam datele personale in conformitate cu principiile stabilite in legislatia privind

protectia datelor aplicabila in Romania, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46 / CE ("GDPR"). Datele personale reprezinta orice informatie referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila, iar o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata direct sau indirect, in special prin referire la un numar de identificare sau la unul sau mai multi factori specifici fizic, psihologic, mental, identitate economica, culturala sau sociala.

Aceasta politica de confidentialitate priveste datele personale ale clientilor nostri, partenerilor de afaceri, altor persoane care ne contacteaza si care ne viziteaza si ale reprezentantilor acestora, potentiali angajati si se aplica datelor colectate prin intermediul site-ului nostru www.ciocolaterie.ro in ceea ce priveste toate celelalte date cu caracter personal colectate prin e-mail sau prin alte contacte off-line. Politica de confidentialitate descrie:

  • Scopurile pentru care colectam si folosim datele dvs. personale;
  • Motivele de prelucrare pentru astfel de scopuri;
  • Categoriile de date cu caracter personal pe care le colectam si procesam;
  • Durata procesarii acestor date;
  • Drepturile dumneavoastra in calitate de persoane vizate si modul in care le puteti exercita;
  • Cui putem dezvalui datele personale

Obiective, motive pentru procesare si categorii de date personale

In contextul interactiunii dvs., ca persoana fizica, cu SC THEOBROMA SRL, va putem spune activitatile de prelucrare a datelor pe care le efectuam pentru:

  • Oferirea bunurilor si serviciilor solicitate de dumneavoastra.
  • Pentru a va confirma serviciile pe care le-ati comandat si a va furniza informatii suplimentare cu privire la acestea.
  • Pentru operatiuni de ofertare, contractare, facturare.
  • Pentru conformare cu legile in vigoare.
  • Pentru activitati specifice departamentului Resurse Umane, in situatia in care sunteti interesati sa faceti parte din echipa noastra.
  • Pentru a va informa cu privire la ofertele promotionale, noutatile despre serviciile aflate in portofoliul companiei noastre sau pentru a va invita la seminariile gratuite organizate.
  • Pentru a preveni frauda si pentru a asigura securitatea website-ului si a informatiilor si a spatiilor in care isi desfasoara activitatea SC THEOBROMA SRL, inclusiv supraveghere video
  • Pentru organizarea de evenimente si pregatire profesionala
  • In relatiile cu furnizorii nostri
  • In relatiile cu consultantii nostri juridici, fiscali, contabili, marketing

Prin urmare, utilizam datele dvs. personale in urmatoarele cazuri:

Daca sunteti client sau potential client al SC THEOBROMA SRL:

Furnizarea serviciilor de livrari de bunuri, servicii, evenimente, pregatire profesionala, marketing, profilari automate in scopul determinarii unor profiluri ale clientilor nostri, supraveghere video a magazinelor noastre pentru protectia patrimoniului, a sediilor si locatiilor noastre.

Folosim datele dvs. personale relevante pentru a pregati si a furniza serviciile solicitate de la noi. De exemplu, in vederea furnizarii de bunuri si servicii, in pregatirea materialelor necesare serviciilor de marketing, programe de fidelizare, acordare de bonusuri sau diverse alte facilitati, raportari de date catre furnizorii nostri, furnizare de newsletere, este posibil sa ne bazam pe datele personale relevante pentru cazul dumneavoastra. Ne bazam in acest caz pe executarea acordului nostru ca motiv de procesare.

Datele dv vor fi utilizate si in relatia cu firmele de curierat care vor aduce bunurile comandate la usa dv. Datele transmise acestora vor fi strict limitate la serviciul prestat.

Categoriile de date prelucrate in contextul relatiei noastre cu dvs. sunt numele, adresa de e-mail, telefonul, faxul, precum si alte date personale pe care ni le puteti furniza direct.

Comunicarea cu tine

Utilizam datele de contact pentru a comunica cu dvs. in legatura cu solicitarile dvs. si cu orice alte aspecte relevante legate de afaceri. De asemenea, ne bazam, in acest caz, pe executarea acordului nostru ca motiv pentru procesare.

Prelucrarea datelor ca obligatie impusa de lege

Putem prelua unele dintre datele dvs. in contextul furnizarii bunurilor si serviciilor bazate pe obligatiile legale sau obligatiile impuse noua de lege ca de exemplu, intocmirea facturilor, declaratiile catre autoritati, paza patrimoniului etc. In acest caz, motivele pentru prelucrare sunt obligatia legala.

Trimiterea de newsletter

De asemenea, putem utiliza datele dvs. de contact pentru a va furniza in forma electronica sau pe suport de hartie oferte, informari, stiri cu privire la produsele si serviciile noastre, dar numai daca v-ati abonat si, prin urmare, v-ati dat acordul expres la o astfel de prelucrare. Puteti oricand sa va retrageti consimtamantul, exprimandu-va optiunea de a nu primi aceste informatii in viitor facand clic pe "Dezabonati" atunci cand primiti e-mailul respectiv sau scrieti la  sales@ciocolaterie.ro. Aveti posibilitatea de a opta pentru modalitatea de a primi aceste infromatii respectiv prin SMS, mail sau posta/curier.

Categoriile de date prelucrate in contextul relatiei noastre cu dvs. sunt numele, adresa de e-mail, telefonul, faxul, precum si alte date personale pe care ni le puteti furniza direct.

Daca sunteti un reprezentant sau persoana de contact a unui client sau potential client al SC THEOBROMA SRL

Furnizarea bunurilor si serviciilor din portofoliul SC THEOBROMA SRL.

Folosim datele dvs. personale relevante pentru a pregati si a furniza bunurile si serviciile solicitate de la noi. De exemplu, putem utiliza datele personale pentru a intocmi facturi, trimite bunurile prin curier, organiza evenimente sau programe de pregatire profesionala si este posibil sa ne bazam pe datele dvs. personale in pregatirea acestor servicii. Ne bazam in acest caz pe interesul legitim in furnizarea serviciilor noastre in functie de domeniul nostru de activitate si gestionarea relatiei cu clientii nostri si furnizorii nostri.

Categoriile de date prelucrate in contextul relatiei noastre cu dvs. sunt numele, adresa de e-mail, telefonul, faxul, precum si alte date personale pe care ni le puteti furniza direct.

Comunicarea cu tine

Utilizam datele de contact pentru a comunica cu dvs. in legatura cu solicitarile dvs. si cu orice alte aspecte relevante legate de afaceri. De asemenea, ne bazam, in acest caz, pe interesul legitim de a furniza bunurile si serviciile noastre in functie de domeniul nostru de activitate. Categoriile de date prelucrate in contextul relatiei noastre cu dvs. sunt numele, adresa de e-mail, telefonul, faxul, precum si alte date personale pe care ni le puteti furniza direct.

Daca sunteti utilizator al site-ului nostru de internet

Folosim datele personale pe care le colectam de la dvs. atunci cand vizitati site-ul nostru de internet, www.ciocolaterie.ro, pentru a monitoriza traficul si pentru a imbunatati continutul site-ului. Ne bazam aceasta activitate de prelucrare a datelor pe interesul nostru legitim de a asigura functionarea corecta a site-ului nostru de internet, precum si imbunatatirea acestuia.

Categoriile de date prelucrate in acest context sunt ora si data accesarii site-ului Internet si adresa IP din care a fost accesat site-ul nostru de internet.

Pentru toate categoriile de persoane de mai sus, putem procesa si datele dvs. in contextul modificarilor structurale sau al tranzactiilor similare care implica entitatea SC THEOBROMA SRL. In acest caz, motivele prelucrarii pot fi reprezentate de obligatia legala (in cazul in care SC THEOBROMA SRLare obligatia legala de a divulga anumite date cu caracter personal autoritatilor publice), executarea contractului incheiat de SC THEOBROMA SRL in contextul unei astfel de tranzactii (daca sunteti o parte la un astfel de acord) sau interesul legitim al SC THEOBROMA SRL de a efectua tranzactia in cel mai eficient mod (in restul cazurilor).


Catre cine si de ce transmitem datele cu caracter personal

Confidentialitatea datelor personale reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte pentru noi. Nu transmitem aceste date catre terte parti decat daca este necesar, si numai datele necesare pentru conformitate cu cerintele legale sau contractuale.

SC THEOBROMA SRL poate furniza date cu caracter personal curierilor, furnizorilor, altor clienti, autoritati, juristilor, contabililor, persoanelor care asigura suport tehnic de orice natura. Datele dv. pot fi transmise si international dar in conditii de securitate astfel incat acestea sa fie protejate impotriva oricarei fraude sau utilizari neautorizate.


Cum protejam aceste date

Datele personale sunt prelucrate in conditii de siguranta. SC THEOBROMA SRL a luat masuri tehnice si organizationale adecvate privind securitatea datelor, impotriva prelucrarii sau a alterarii neautorizate, impotriva pierderii sau a distrugerii, precum si impotriva dezvaluirii si a accesului neautorizat la datele personale transmise, stocate sau prelucrate. SC THEOBROMA SRL asigura integritatea, disponibilitatea, confidentialitatea si autenticitatea in ceea ce priveste datele cu caracter personal.

SC THEOBROMA SRL utilizeaza metode si tehnologii de securitate avansate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si procedurilor de lucru pentru a proteja prelucrarea datelor cu caracter personal, conform prevederilor legale in vigoare.

SC THEOBROMA SRL depune toate eforturile rezonabile si justificate din punct de vedere comercial pentru a proteja datele cu caracter personal pe care le detinem, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.

De asemenea, am implementat masurile tehnice si organizationale adecvate pentru a asigura ca sunt prelucrate doar datele personale necesare scopurilor specificate. Principiul privind protectia implicita a datelor va fi urmat si in cursul dezvoltarii de noi produse sau servicii.

Totusi, in ciuda eforturilor depuse pentru stocarea informatiilor colectate intr-un mediu de operare sigur, care nu este disponibil publicului, nu putem garanta securitatea absoluta a acestor informatii in timpul transmiterii sau stocarii in sistemele noastre. In caz de incalcare a securitatii care va pune in pericol confidentialitatea sau informatiile personale ne angajam sa va informam de aceste lucruri, fie prin intermediul acestui website fie prin alte metode de care dispunem (mesaje email, apeluri telefonice).


Care sunt drepturile pe care le aveti

Acces, Informare, Rectificare si Obiectie

Ne puteti contacta si va vom informa cu privire la informatiile personale pe care le-am colectat si prelucrat in legatura cu dumneavoastra si despre scopurile in care sunt utilizate aceste date.

Aveti dreptul sa corectati orice informatii personale incorecte, incomplete, invechite sau inutile stocate in legatura cu dumneavoastra.

Puteti contesta anumite utilizari ale informatiilor personale, inclusiv marketingul direct, daca aceste date sunt prelucrate in alte scopuri decat scopurile necesare pentru indeplinirea serviciilor noastre sau pentru respectarea unei obligatii legale. De asemenea, puteti contesta orice prelucrare ulterioara a informatiilor personale dupa acordul prealabil dat. Daca va opuneti procesarii ulterioare a informatiilor personale, acest lucru poate duce la mai putine posibilitati de a utiliza serviciile noastre.

Stergere si dreptul de a restrictiona prelucrarea

De asemenea, ne puteti solicita sa stergem informatiile dumneavoastra personale din sistemele noastre. Vom respecta aceasta solicitare daca nu avem un motiv legitim pentru a nu sterge datele. Dupa stergerea datelor, s-ar putea sa nu putem sterge imediat toate copiile reziduale din toate sistemele noastre. Aceste copii vor fi eliminate cat mai repede posibil.

Ne puteti solicita sa restrictionam prelucrarea anumitor informatii personale, insa acest lucru poate conduce la mai putine posibilitati de a beneficia de serviciile oferite.

Dreptul la portabilitate

Aveti dreptul sa primiti informatiile personale furnizate de dvs. intr-un format structurat si utilizat in mod obisnuit.

In concluzie, drepturile dvs. sunt:

  • Dreptul de acces implica posibilitatea de a obtine confirmarea de la SC THEOBROMA SRL daca datele dvs. personale sunt prelucrate de catre SC THEOBROMA SRL sau nu, si daca este cazul, aveti dreptul sa solicitati acces la aceste date, precum si informatii suplimentare cum ar fi: scopul prelucrarii, categoriile de destinatari carora le sunt dezvaluite datele cu caracter personal si perioada prevazuta pentru stocare. In situatiile in care este posibil sa aveti nevoie sa exercitati dreptul de acces, va rugam sa luati legatura cu SC THEOBROMA SRL si sa solicitati confirmarea prin e-mail la  sales@ciocolaterie.ro. Va rugam sa aveti in vedere situatiile specifice care sunt scutite de dreptul de acces, cum ar fi informatiile care identifica alte persoane sau care sunt supuse obligatiilor de confidentialitate.
  • Dreptul la corectare va permite sa solicitati corectarea oricaror date personale inexacte pe care SC THEOBROMA SRL le detine, precum si sa va asigurati ca datele dvs. sunt complete.
  • Dreptul de stergere va permite, in situatiile reglementate in mod expres de lege, sa solicitati stergerea datelor dv. personale. Situatiile in care legea prevede posibilitatea stergerii datelor cu caracter personal sunt situatiile in care prelucrarea este ilegala sau cand prelucrarea se bazeaza pe acordul dvs. si dvs. ati retras acest acord.
  • Dreptul la restrictionarea procesarii va permite obtinerea de restrictii privind prelucrarea datelor dvs. din partea SC THEOBROMA SRL. Acest drept nu poate fi exercitat decat in situatii specifice, cum ar fi atunci cand contestati exactitatea datelor dvs. In perioada necesara pentru a corecta datele dvs. ne puteti cere sa restrictionam prelucrarea datelor dvs. personale.
  • Dreptul la portabilitatea datelor implica dreptul dvs. de a primi datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit, si transmiterea acestor date unui alt controlor. Acest drept se va aplica numai datelor personale pe care ni le-ati furnizat si in care prelucrarea se face prin mijloace automate bazate pe consimtamantul dvs. sau pentru indeplinirea contractului pe care-l aveti cu SC THEOBROMA SRL Dreptul de a va opune procesarii datelor dvs. personale de catre SC THEOBROMA SRL, din motive legate de situatia dvs. particulara, se aplica numai in situatiile in care baza legala este consimtamantul (de exemplu utilizarea adresei dvs. de e-mail pentru mesaje de marketing). Dreptul de a depune o plangere - dreptul de a contesta modul in care SC THEOBROMA SRL efectueaza prelucrarea datelor dvs. la autoritatea competenta pentru protectia datelor
  • Dreptul de va retrage consimtamantul acordat pentru diverse operatiuni de prelucrare, in cazurile in care consimtamantul reprezinta baza legala pentru procesare. In cazurile in care va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor dvs., procesarea va fi incheiata din momentul in care retragerea are loc, fara nici un efect asupra prelucrarii care a avut loc inainte de retragerea acesteia.

SC THEOBROMA SRL creeaza diverse profiluri prin mijloace automate bazate pe datele personale ale clientilor sai. In general aceste profiluri sunt create prin intermediul diferitelor aplicatii on-line. SC THEOBROMA SRL creeaza si utilizeaza astfel de profiluri pentru a evalua comportamentul de consumator al clientilor sai, astfel incat sa poata dezvolta si pune la dispozitia clientilor sai cele mai bune servicii.


Durata Procesului

Intentionam sa pastram datele dvs. personale atat pe durata acordului de asistenta, cat si ulterior, in conformitate cu politicile noastre interne si obligatiile legale care ne revin.

In cazul in care datele nu sunt colectate in contextul unui acord, aceste date vor fi pastrate atat timp cat este necesar pentru atingerea scopului colectarii datelor preconizate si potrivit dispozitiilor legale in domeniu.


Cum va puteti exercita aceste drepturi

Aceste drepturi pot fi exercitate prin completarea si transmiterea formularului de mai jos in format fizic sau prin intermediul unui e-mail la adresele de mai jos.

Putem solicita furnizarea de informatii suplimentare necesare pentru a va confirma identitatea.

Putem respinge cererile care sunt repetitive nejustificat, excesive sau vadit nefondate. Ne rezervam dreptul de a raspunde doar la o cerere de furnizare infomatii anuala. Pentru cereri intr-un numar mai mare este posibil sa solicitam plata contravalorii furnizarii acestor informatii.

In cazul in care considerati ca activitatile noastre de prelucrare a informatiilor personale nu respecta legislatia aplicabila in materie de protectie a datelor, se poate depune o plangere la:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

  • B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania
  • www.dataprotection.ro

Cum ne puteti contacta

  • Daca aveti intrebari cu privire la protectia datelor, sunteti binevenit sa ne contactati in orice moment:
  • SC THEOBROMA SRL
  • Adresa: Bd. Decebal, nr. 26, sector 3, Bucuresti
  • EMAIL:  sales@ciocolaterie.ro