Cum platesc

1. Cum cumpar produse de pe site-ul www.ciocolaterie.ro?

Theobroma SRL vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.plationline.ro. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.

Puteti cumpara produsele noastre on-line urmand 3 pasi:

1. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul "Adauga in cos!"

Vezi cosul, Cantitate produs, Impachetare (optional , alege model), Felicitare (optional, alege model),Completeaza datele personale si datele de facturare, Modalitatea de plata. Trimite comanda!

2. Introduceti datele dvs. personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre Theobroma SRL, nici de catre Plationline.ro. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda al produsului. Mai mult de atat, Theobroma SRL si PlatiOnline.ro nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra. Daca adresa de livrare nu este aceeasi cu adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator".

3. Introduceti datele despre credit/debit card.

Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele PlatiOnline.ro, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii. Astfel, platile se realizeaza in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

2. Politica de securitate

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de PlatiOnline.ro. Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

  • Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite – Theobroma SRL si PlatiOnline.ro garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi "Politica de confidentialitate Plati Online" si "Politica de confidentialitate Theobroma SRL" pentru mai multe informatii despre subiect.
  • Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre Plati Online pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele PlatiOnline.ro, acestea fiind direct introduse in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".

3. Metode de plata

Puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: card de credit/debit, transfer bancar/ordin de plata. Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului Theobroma SRL cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.

Plata comenzii dumneavoastra pe ciocolaterie.ro poate fi facuta in trei moduri:

1. Online prin card bancar ( carte de credit / debit, inclusiv cardurile romanesti).

Aceasta este principala metoda de plata. Plata se va efectua prin sistemul de plati online PlatiOnline.ro. Sunt acceptate la plata cardurile cu sigla Visa si MasterCard sau American Express (AMEX), Discover, JCB, PayPal si Dinners. Pe ciocolaterie.ro puteti plati inclusiv cu carduri valabile numai in Romania (au mentiunea "Valid only in Romania"). PlatiOnline.ro ce proceseaza atat cardurile internationale, cat si pe cele locale, fie de credit, fie de debit. Pe scurt, sunt acceptate la plata marea majoritate a cardurilor romanesti sau internationale.

Etape in plata cu card-ul

Pentru a efectua o plata cu card-ul dumneavoastra trebuie sa selectati in pagina "Metoda" - Plata online si in urmatoarea pagina sa apasati Aplica comanda. Apoi veti fi redirectionat pe o legatura securizata pe pagina procesatorului de carduri bancare. Aici va trebui sa urmati instructiunile primite.

  • Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca ciocolaterie.ro

NU INCHIDETI BROWSER-UL IN TIMP CE APARE MESAJUL "PROCESSING" SAU PANA NU AVETI AFISATA FACTURA PROFORMA, DEOARECE NU VETI STI DACA A FOST SAU NU ACCEPTATA COMANDA DVS!

Avantajele acestei metode de plata:

1. comoditate si usurinta in procesul de comanda

2. puteti trimite cadouri altei persoane (puteti trimite cadouri in cazul in care sunteti in afara tarii sau in alt judet)

2. Ramburs.

Cadourile se achita la inmanarea lor de catre agentul serviciului de curierat rapid sau la ridicarea lor de la oficiul postal de care apartineti, in cazul in care adresa de livrare nu este in aria acoperita de serviciul de curierat rapid.

Dezavantajele acestei modalitati de plata sunt:

1. adresa de livrare trebuie sa fie aceeasi cu adresa de facturare (nu puteti trimite un cadou direct altei persoane).

3. Transfer bancar.

Plata se face prin transferul bancar in contul nostru in baza proformei, comanda fiind expediata dupa ce primim confirmarea platii.

Plata online